недела, 7. јуни 2020. Вести денес: 1
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Општини

Лизарите од Кавадарци најавија блокади на патот

Лизарите од Кавадарци најавија блокади на патот

Претседателот на Здужението на Лозаро-овоштари од Кавадарци -Златан Стојчев на прес конференција, денеска најави продолжување на битката за подобри цени на грозјето, прогласување на елеменатрна непогода од суша, и подобри субвенции.Протестите за подбри цени на грозјето  , ако не се измени состојбата, рече Стојчев , ке резултураат со блокада на патиштата.

 

 

Коронавирус