петок, 3. јули 2020. Вести денес: 219
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Што мисли Заев за Црвенковски и колку е Заев богат?

home Општини

Крави шетаат на автопатот Скопје-Тетово: „Македонија пат“, како сте?

Крави шетаат на автопатот Скопје-Тетово: „Македонија пат“, како сте?

Стадо на крави шетаат на автопатот Скопје-Тетово, предупредуваат возачите апелирајќи да се внимава.

Поздрав „Македонија пат“, како сте? Добри?, прашуваат иронично патниците.

Доколку се упатувате кон овој правец, возете внимателно.

Парламентарни избори 2020