недела, 4. декември 2022. Вести денес: 80
home Општини

Кожувчанка донираше мотор БМВ на сообраќајната полиција во Кавадарци

Кожувчанка донираше мотор БМВ на сообраќајната полиција во Кавадарци

“Кожувчанка“ како потврдена општествено одговорна компанија на Општина Кавадарци и донираше мотор од марката BMW профилиран според стандардите на сообраќајната полиција.

Градоначалникот, Митко Јанчев, денеска овој мотор го предаде како донација на Полициската станица од општа надлежност Кавадарци. Со оваа нова донација, се обнови и збогати возниот парк на кавадаречката полиција која сега доби превозно средство за поефикасно работење на одделот на сообраќајната полиција.

Коронавирус