вторник, 14. јули 2020. Вести денес: 108
home Општини

Кавадарци по примерот на Љубљана, нула отпад за почист град

Кавадарци по примерот на Љубљана, нула отпад за почист град

Набавени се нови 115 контејнери кои ќе бидат поставени како замена за старите кои се поставени во градското подрачје.

Старите контејнери ќе бидат поставени на локации кои имаат потреба од дополнителен контејнер за отпад.