понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 59
home Општини

Јорданов: Улицата „Панче Караѓозов“ е во фаза на асфалтирање, промените кои ги баравте почнавме да ги живееме

Јорданов: Улицата „Панче Караѓозов“ е во фаза на асфалтирање, промените кои ги баравте почнавме да ги живееме

Требаше да се вложи само малку повеќе енергија, за да се помести состојбата на ул. Панче Караѓозов, стои во Фејсбук статуост на новиот градоначалник на општина Штип, Иван Јорданов.

Тој напиша дека се веќе во фаза на асфалирање и за кратко време ќе се добие комплетен и урбан изглед на улицата, која една година беше покриена со прашина и кал.

– Промените кои ги баравте, почнуваме да ги живееме, додава Јорданов во својата објава.

Коронавирус