вторник, 18. јуни 2019. Вести денес: 10
home Општини

Јанчев во посета на УЗ Слога: Преку разговор и увид на терен ќе се согледаат потребите на граѓаните се со цел да се направи подобра програма за 2019 година

Јанчев во посета на УЗ Слога: Преку разговор и увид на терен ќе се согледаат потребите на граѓаните се со цел да се направи подобра програма за 2019 година

Градоначалникот на општина Кавадарци Митко Јанчев беше во посета на УЗ Слога.

Јанчев се сретна со група граѓани кои го запознаа со секојдневните проблеми. Преку разговор со граѓаните и увидот на терен ќе се согледа реалната состојба и потребите на граѓаните се со цел да се направи подобра програма за наредната 2019 година.