четврток, 19. мај 2022. Вести денес: 209
home Општини

Јанчев: Изградени и реконструирани голем број детски игралишта во Кавадарци

Јанчев: Изградени и реконструирани голем број детски игралишта во Кавадарци

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев објави дека во текот на годината се реконструирани и изградени голем број детски игралишта во градот и приградските населби.

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев на својот ФБ профил објави дека во изминатиот период се изградени голем број детски игралишта во градот , како и во селата Моклиште, Бегниште, Сопот , Возарци и Ваташа.

Најнови вести

Коронавирус