вторник, 22. септември 2020. Вести денес: 173
home Општини

Интензитетот на комуналната изградба во Кавадарци е со силен капацитет (ФОТО)

Интензитетот на комуналната изградба во Кавадарци е со силен капацитет  (ФОТО)

Интензитетот на комуналната изградба е со силен капацитет и во сабота, информира Митко Јанчев, градоначалник на општина Кавадарци.

-Денес се работи на неколку локации. Реконструкација на ул. Глигор Прличев со два скипа. Менувањето на локацијата на вододводната линија во с. Ваташа е завршена. На ул. Киро Арсов се врши реконструкција на водоводна линија со должина од 150 метри, информира тој.

Коронавирус