недела, 7. март 2021. Вести денес: 1
home Општини

Хуманитарна акција на УЖ од Охрид и Коалицијата на Египќани

Хуманитарна акција на УЖ од Охрид и Коалицијата на Египќани

Унијата на жени на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Охрид и коалицискиот партнер Коалицијата на Египќани спроведоа хуманитарна акција во која собраа парични средства и купија прехрамбени продукти за социјално загрозените семејствата од муслиманска вероисповед.

 

Коронавирус