понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 66
home Општини

Хортикултурно уредување на просторот околу црквата Св. Димитрија во Кавадарци

Хортикултурно уредување на просторот околу црквата Св. Димитрија во Кавадарци

Се започна со подготовка за хортикултурно уредување на просторот околу црквата св.Димитрија, се вели во Фејсбук статусот објавен на страницата на градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев.

Коронавирус