сабота, 27. ноември 2021. Вести денес: 131
home Општини

Грди сцени од градската болница „Борка Талески” во Прилеп (ВИДЕО)

Грди сцени од градската болница „Борка Талески” во Прилеп (ВИДЕО)

„Еве како кадрите на СДСМ се грижат за пациентите и градската болница „Борка Талески“ во Прилеп.

Снимката е од вчера и на истата може да се виде како најразличен отпад е расфрлан насекаде во дворот на болницата.

Според информациите освен ѓубре, расфрлан е и медицински отпад, а сето тоа изгледа грозно и недолично за болница која опслужува над 100.000 потенцијални пациенти од целиот регион.

Ова е тој “прав пат” кој ни го продаваат-реагираат од ВМРО-ДПМНЕ Прилеп.

Коронавирус