петок, 6. декември 2019. Вести денес: 95
home Општини

Граѓаните бараат помош: Гори планината кај село Велмеј, пожарот се приближува до првите куќи (ВИДЕО)

Граѓаните бараат помош: Гори планината кај село Велмеј, пожарот се приближува до првите куќи (ВИДЕО)

Граѓаните бараат помош на социјалните мрежи. Гори планината кај село Велмеј, а пожарот се приближува до првите куќи.

Апел за помош! Камбаната бие! Пожарот се заканува да влезе всело!!

Posted by Goce Totti Kuzeski on Wednesday, 14 August 2019