петок, 30. јули 2021. Вести денес: 12
home Општини

Граѓани со порака: „СДС Гостивар пуштени низ вода, 5-то е недобитно“

Граѓани со порака: „СДС Гостивар пуштени низ вода, 5-то е недобитно“

Граѓани од Гостивар со порака до СДСМ објавија транспаренти низ градот.

 

Коронавирус