вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 46
home Општини

Градоначалникот на Ресен и додели благодарница на сопствената сопруга

Градоначалникот на Ресен и додели благодарница на сопствената сопруга

Чуму ваква скромност, градоначалнику на Ресен?! На сопствената жена само благодарница?! Шпоретот кај е?!
Ќе го јадеш ти дома, веруј!

Најнови вести

Коронавирус