понеделник, 21. септември 2020. Вести денес: 150
home Општини

Градоначалникот на Радовиш стана мета на потсмев: Се пофали со донацијата од еден компјутер, граѓаните ги вжештија социјалните мрежи

Градоначалникот на Радовиш стана мета на потсмев: Се пофали со донацијата од еден компјутер, граѓаните ги вжештија социјалните мрежи

Градоначалникот на општина Радовиш, Герасим Конзулов, вчера на радовишката полициска станица и подарил компјутер.

Како што јави локалната телевизија, тој посакал долго да ги служи и да им помогне „дисциплината во Радовиш да се подигне на повисоко ниво“.

Големото фалење со еден комјутер стана мета на потсмев меѓу граѓаните на социјалните мрежи.

Коронавирус