четврток, 27. јануари 2022. Вести денес: 0
АКТУЕЛНО

Повторно над 2.000 заболени од коронавирус во земјава

home Општини

Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев се сретна со жителите на селата Сопот, Марена и Глишиќ

Градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев  се сретна со жителите на селата Сопот, Марена и Глишиќ

Градоначалникот на Општината Митко Јанчев се сретна со жителите на двете села и населбата Глишиќ при што се запозна со  нивните барања.

Во рамките на својата агенда за да ги слушне и на лице место се увери за потребите и барањата на жителите на селата од Кавадаречка Општина  градоначалникот Митко Јанчев денеска попладне ги посети селата Сопот и  Марена  и населбата Глишиќ.

При тоа со претседателите на МЗ  на лице место се запозна со тоа што моментно се гради овде  , откако е ова локална власт на чело со Јанчев, и реалните потреби на жителите.

Коронавирус