понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 108
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Општини

Гаф на битолската градоначалничка

Гаф на битолската градоначалничка

Дами и господа! Нашата почитувана градоначалничка излезе од карантин (на 5 минути) и не покани сите, во екот на светска епидемија и криза – на почивка… да почиваме (со своите најмили)..

Коронавирус