петок, 27. ноември 2020. Вести денес: 147
home Општини

Фотографии како од хорор филм: Кога Филипче вели дека има услови за почеток на наставата! (ФОТО)

Фотографии како од хорор филм: Кога Филипче вели дека има услови за почеток на наставата! (ФОТО)

Овие фотографии се направени од страна на жител на село Желино, Општина Долнени, односно фотографиите се направени од училиштето во истото село.

Од она што може да се заклучи од самите фотографии, е фактот што истите го демантираат министерот Филипче кој што вели дека постојат услови за почеток на школската година.

Коронавирус