четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 0
home Општини

ФОТО: Свети Николе во екот на летната сезона тоне во ѓубре, граѓаните стравуваат од ширење на заразни болести

ФОТО: Свети Николе во екот на летната сезона тоне во ѓубре, граѓаните стравуваат од ширење на заразни болести

Свети Николе во екот на летната сезона поплавен во смет.

Граѓаните на Свети Николе веќе со денови се гушат во смет и во смрдеа во текот на  летните горештини.

Ѓубрето кое веќе со денови не е собрано од страна на комуналното претпријатие во надлежност на општината предизвикува и многу заразни болести од кои највеќе стравуваат жителите.