понеделник, 8. март 2021. Вести денес: 0
home Општини

ФОТО: СДСМ Берово не ги почитува препораките за заштита од коронавирусот

ФОТО: СДСМ Берово не ги почитува препораките за заштита од коронавирусот

Имено кандидатот за пратеник Јагода Шахпаска која е доктор специјалист заедно со градоначалникот и директорот на комуналното претпријатие денес имаа партиски средби во село Мачево.

А според фотографиите ниту тие, ниту граѓаните не носеа маски ниту пак ракавици. Од тука јавноста прашува дали на неа како доктор и е важно само пратеничкото место и власта?

Жителите на Мачево ја предупредија дека треба да ги почитува мерките, а за нивно непочитување ќе ги известат надлежните органи.

Коронавирус