четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 114
home Општини

ФОТО: Реката Драгор во центарот на Битола загадена од хемикалии, битолчани реагираат

ФОТО: Реката Драгор во центарот на Битола загадена од хемикалии, битолчани реагираат

Битолчани реагираат за состојбата на реката Драгор.

Од фотографиите кои се споделуваат на социјалните мрежи, може да се забележи дека реката Драгор во центарот на Битола е загадена од некакви хемикалии.

-Ова повеќе нема смисла, сред бел ден хемија во реката, реагираат битолчани.

Коронавирус