среда, 22. мај 2019. Вести денес: 110
home Општини

ФОТО: Продолжува акцијата за миење на улиците во Кавадарци

ФОТО: Продолжува акцијата за миење на улиците во Кавадарци

Продолжува акцијата за миење на улиците. Денес, покрај улиците во центарот на градот, се мијат и улиците во с. Возарци.