понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 58
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Општини

ФОТО: Петровска за најсовесен граѓанин, две и пол години во карантин

ФОТО: Петровска за најсовесен граѓанин, две и пол години во карантин

Граѓаните на Битола преку герила акција изразија незадоволство од градоначалникот на таа општина Наташа Петровска.

Тие порачаа: Петровска за најсовесен граѓанин, две и пол години во карантин…

Коронавирус