вторник, 2. март 2021. Вести денес: 0
home Општини

ФОТО: Пајакот им го „собра“ возило на службите на ПОЦ поради непрописно паркирање

ФОТО: Пајакот им го „собра“ возило на службите на ПОЦ поради непрописно паркирање

На социјалните мрежи се споделува фотографија каде пајак службата на Град скопје „подгинува“ наводно неправилно паркирано возило на паркинг службата на општина центар, односно на паркинзи центар ПОЦ.

Како медиум, мора да напоменеме дека причината за која е подигната не се знае, односно не се знае дали возилото на ПОЦ е подигнато поради непрописно паркирање или му се испразнила батеријата…

Коронавирус