недела, 28. ноември 2021. Вести денес: 0
home Општини

ФОТО: На симболичен начин одбележани “достигнувањата“ на градоначалничката на Битола

ФОТО: На симболичен начин одбележани “достигнувањата“ на градоначалничката на Битола

Членовите на ВМРО-ДПМНЕ во Битола, на симболичен начин ги одбележа сите “достигнувања“ на градоначалничката Наташа Петровска во изминтата 2018-та.

Што истакнаа тие како “проекти“ на градоначалничката од СДСМ:

– 15.000 евра за прославата на ЈП Водовод


– 1,3 мил. евра нов кредит од Светска банка
– 20 мил. ден. нов кредит за ЈП Комуналец
– Субвенции за печки на пелети кај локални функционери
– Гасицикација – клучниот проект на Петровска со 0% реализација


– Вработување за братот
– Нула метри асфалт со општински пари
– Голем број на награди и признанија за “успешната” 2018 година

Коронавирус