четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 195
home Општини

ФОТО: Митко Јанчев официјално го отвори балканското прашање во џудо за сениори

ФОТО: Митко Јанчев официјално го отвори балканското прашање во џудо за сениори

Градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев вчера и официјално го отвори балканското прашање во џудо за сениори.

Со пригодна културно уметничка програма и обраќањата на претседателот на џудо федерацијата на Македонија, господинот Зегљуљ Реџепи, претседателот на Балканската џудо асоцијација, господинот Драгомир Бечаровиќ, и градоначалникот на општина Кавадарци, Митко Јанчев, во Кавадарци и официјално беше отворено балканското прашање во џудо за сениори.

Коронавирус