недела, 26. јануари 2020. Вести денес: 32
home Општини

ФОТО: Кичевчани „се дават“ во ѓубре, властите ништо не превземаат

ФОТО: Кичевчани „се дават“ во ѓубре, властите ништо не превземаат

Месноста „Иванидол“ во Кичево повторно запоставена од Јавното Комунално претпријатие. Веќе 1 месец воопшто не проаѓа возило и да ги собере овие отпадоци, кои шират непријатна миризба и привлекуваат глутница кучиња, кои за нас претставуваат опасност за движење како пешаци. Апел до надлежните повторно да ги активираат товарните возила и да го СРЕДАТ овој проблем – бидејќи плаќаме!!!