четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 21
МЕГА БОМБА

АУДИО: Објавена нова бомба за Заев – „Маме ќе им e*aм на сите што ќе влезат кај мене во коалиција“

home Општини

ФОТО: Јанчев заедно со министерот за земјоделство оствари средба со лозаропроизводителите и винарите

ФОТО: Јанчев заедно со министерот за земјоделство оствари средба со лозаропроизводителите и винарите

Градоначалникот Митко Јанчев денес заедно со Министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство г-дин Трајан Димковски остварија средба со лозаропроизводителите и винарите од регионот.средба,

На средбата се разговараше за актуелните проблеми за бербата и пласманот на грозјето.

Јанчев дел од целиот настан сподели и преку фотографии на Фејсбук.

Парламентарни избори 2020