понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 93
home Општини

ФОТО: Големо албанско знаме на Самоиловата твдрина во Охрид

ФОТО: Големо албанско знаме на Самоиловата твдрина во Охрид

Албанско знаме во големи димензии денес се гледа од сите страни на Охрид.

Со големото знаме е покриен дел од Самоиловата тврдина.

Не е познато кој, кога и зошто го поставил албанското знаме на оваа локација.

Коронавирус