недела, 4. јуни 2023. Вести денес: 73
home Општини

ФОТО: Автомобил се заглави на скалите во центарот на Струмица

ФОТО: Автомобил се заглави на скалите во центарот на Струмица

На фејсбук профилот „Ѕид на сообраќајниот срам“ деновиве беше објавена фотографија како автомобил заглавил на скалите на центарот во Струмица, поточно на скалите кај „Летница“.

Многумина коментираат како автомобилот стасал до таму, но одговор нема ниту од сопственикот на автомобилот ниту пак од некој кој присуствувал таму.