понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 84
home Општини

ЕКО КАМП во Михајлово за 40 деца од Возарци и Шивец

ЕКО КАМП во Михајлово за 40 деца од Возарци и Шивец

Ед Тисовец од с.Возарци 9-ти пат по ред организира ЕКО КАМП.

Оваа година истиот се организира во Михајлово.

За реализација на овој еко камп се погрижија долгогодишните соработници на оваа организација,  Фени индустри и општина Кавадарци.

Учествуваат 40 деца од Возарци и Шивец.

Коронавирус