понеделник, 29. ноември 2021. Вести денес: 86
home Општини

Димитриевски ќе продолжи со активната поддршка на спортските клубови на локално, државно и интернационално ниво

Димитриевски ќе продолжи со активната поддршка на спортските клубови на локално, државно и интернационално ниво

Независниот кандидат за градоначалник на Куманово, Максим Димитриевски преку свое видео на Фејсбук објавува дека ќе продолжи со активната поддршка на спортските клубови на локално, државно и интернационално ниво.

„Ќе продолжиме со активна поддршка на спортските клубови. Ќе обезбедиме повеќе средства за развој на спортот преку општинскиот сојуз на
спортови. Ќе организираме повеќе турнири и натпревари на локално, државно и интернационално ниво. Сите заедно за наше Куманово“, вели независниот кандидат за градоначалник на општина Куманово Максим Димитриевски.

Коронавирус