недела, 13. јуни 2021. Вести денес: 27
home Општини

„Дали е на повидок невиден скандал со реконструкција на кровот во ОУ Гоце Делчев“

„Дали е на повидок невиден скандал со реконструкција на кровот во ОУ Гоце Делчев“

Дали е на повидок невиден грабеж со реконструкцијата на кровот во ОУ Гоце Делчев !?!
9.320.000 денари за поставување на кров со вкупна површина од околу 2000м2 или околу 75 евра за метар квадратен!
#ПрашањаКоиЗаслужуваатОдговор ?
#ДалиКровотЌеБидеПозлатен ???

Фејсбук статус на ВМРО-ДПМНЕ ОК Виница.

ЕУРО 2020

Македонија