вторник, 26. јануари 2021. Вести денес: 165
home Општини

Да се преврива водата пред употреба во Неготино

Да се преврива водата пред употреба во Неготино

Вакво известување упатија од неготинското Јавно претпријатие ,,Комуналец”.

Заматувањето на водата e, како што појаснија, поради интензивни врнежи во изворишниот дел на регионалниот водовод „Лукар”.

Препораката за превривање на водата пред употреба е се до стабилизирање на состојбата.

Коронавирус