петок, 3. декември 2021. Вести денес: 0
home Општини

Членка на избирачки одбор на СДСМ фатена во обид за организирање на бугарски воз

Членка на избирачки одбор на СДСМ фатена во обид за организирање на бугарски воз
МИА

На избирачко место 345 во Гевгелија, членот на избирачкиот одбор од СДСМ, Маја К. откинала ливче од кочанот за советнички листи.

ОИК констатирал со записник дека фали едно ливче.

Подоцна ливчето е пронајдено во корпата за ѓубре од страна на друг член на избирачкиот одбор.

Коронавирус