сабота, 3. јуни 2023. Вести денес: 51
home Општини

Битолчани незадовлони од работата на Наташа Петровска

Битолчани незадовлони од работата на Наташа Петровска

ДВЕ ГОДИНИ ПЕТРОВСКА – ДВЕ ГОДИНИ #НаПравПат ИЛИ ВО ЌОРСОКАК.

Во рамки на кампањата на ВМРО-ДПМНЕ Разговори за #ОбноваНаМакедонија граѓаните ги нотираа своите проблеми. Петровска не е достапна за граѓаните и не е присутна на седниците на Советот во Општина Битола, па затоа во соработка со граѓаните решивме сите проблеми да ги изнесиме на јавна сцена. 712 дена владеење на Петровска, 712 проблеми проблеми. Неспособност, незнаење, неработење, две години парализа на Општина Битола и јавните претпријатија.
– Топлификација – 0% реализација
– Гасификација – 0% релизација
– Пречистителна станица – 0% реализација
– Филтри за РЕК Битола – постапката е поништена
– Мултифункционален спортски комплекс???
– Нови зелени површини???

Напиша на Фејсбук, Иванчо Тошевски од ВМРО-ДПМНЕ.

Најнови вести