петок, 29. јули 2022. Вести денес: 118
home Општини

„Багра народ сте, срам да ви е“: Попот во Валандово кој го фрлаше крстот се налути (ВИДЕО)

„Багра народ сте, срам да ви е“: Попот во Валандово кој го фрлаше крстот се налути  (ВИДЕО)

Откако имаше инцидент по скокањето на крстот во Штип, каде врниците кои скокаа се „тепаа” за него, па попот реши да го остави во црквата, скандал и во Валандово.

Попот во Валандово 3 пати го фрлаше крстот. По два неуспешни обида, бидејќи скокнале непријавени учесници, тој им се обрати со погрдни зборови на присутните и по третпат го фрли крстот.

„Багра народ сте, срам да ви е“-рече попот.

Извор: ТВ24

Коронавирус