понеделник, 26. септември 2022. Вести денес: 131
home Општини

Багep ја yништи нajyбавата фонтана во Прилеп: Нема проект што не е урнисан овие 4 години (ВИДЕО)

Багep ја yништи нajyбавата фонтана во Прилеп: Нема проект што не е урнисан овие 4 години (ВИДЕО)

Ете и тоа дочекаа прилепчани. Се направено во минатото да се уништи безмилосно само за 4 години. Најубавиот македонски плоштад и ѕвездената улица денеска се срам за секој прилепчанец, пишува прилепскиот портал Маркукуле.

-Нема фонтана што не е уништена…нема проект што не е урнисан… Последно во озата скандали е пропаднатиот багер во фонтаната на “Арт плоштадот”, пиѓува порталот.

Коронавирус