среда, 8. декември 2021. Вести денес: 10
home Општини

Апел од Црвен крст Гостивар за дарување крв А+ и 0- крвна група

Апел од Црвен крст Гостивар за дарување крв А+ и 0- крвна група

Црвен крст Гостивар испраќа апел за дарување крв.

Потребна е крв од А+ и 0- крвна група.

Заинтересираните можат да даруваат на одделот трансфузија во Гостивар.

Коронавирус