четврток, 21. октомври 2021. Вести денес: 0
home Општини

Андоновска: Наумоски 2 години нема дојдено на седница, а 4 години нема одговорено на нити едно прашање од интерес на граѓаните

Андоновска: Наумоски 2 години нема дојдено на седница, а 4 години нема одговорено на нити едно прашање од интерес на граѓаните

Градоначалникот Наумоски 2 години нема дојдено на седница, а 4 години нема одговорено на нити едно прашање од интерес на граѓаните, рече во своето денешно излагање на седница на совет на општина Ѓорче Петров советничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Марија Андоновска, притоа прашувајќи дали за да му се постави прашање да го бараат по кафеани.

-Дел од денешната седница на совет на општина Ѓорче Петров.

Градоначалникот Наумоски 2 години нема дојдено на седница, а 4 години нема одговорено на нити едно прашање од интерес на граѓаните.

Треба ли да го бараме по кафеани да му поставиме прашање!?

Каде е неговото работно место, во општината,во советот на општината или кафеаните!?

Граѓаните се жалат дека неможат да го најдат, нема приемен ден за граѓани.

Од друга страна неможеме ниту ние советниците да му ги поставиме прашањата што ги засегаат граѓаните.

4 години расипничко однесување, 4 години немање интерес за потребите на граѓаните од страна на Наумоски.

Нешто повеќе од 2 месеци до крајот на арогантното владеење на СДС во Ѓорче, пишува во својата објава Андоновска.

Најнови вести

Локални избори 2021