петок, 30. јули 2021. Вести денес: 151
home Вести

Зоран Заев на средба со граѓаните од Кривогаштани, Могила и Ивањевци

Зоран Заев на средба со граѓаните од Кривогаштани, Могила и Ивањевци

На 15 јули жителите на Кривогаштани, Могила и Ивањевци гласаат за Коалицијата Можеме, бидејќи знаат дека СДСМ покажува вистинска грижа за земјоделците, го цени и вреднува нивниот труд.

На 15 јули и земјоделците и мнозинството граѓани ќе застанат за нашата понуда, ќе изберат повисоки субвенции, сигурен пласман и повеќе пари во своите буџети и нема да дозволат обнова на режимот.

#Можеме

Коронавирус