четврток, 8. јуни 2023. Вести денес: 1
home Вести

Животот на малиот Стефан е во опасност: Мора итно да му помогнеме!

Животот на малиот Стефан е во опасност: Мора итно да му помогнеме!

На малиот Стефан Тасевски роден на 19-ти мај 2003-та година, му е потребна итна финансиска помош за лекување во странство.

Поради прогресивно влошување на општата состојба на Стефан, третманот мора да започне итно бидејќи од тоа зависи успехот во лекувањето.

Најнови вести