четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 107
home Вести

Здружение на граѓани: На 15-ти јули излези и гласај за подобра иднина, за тебе и твоето семејство!

Здружение на граѓани: На 15-ти јули излези и гласај за подобра иднина, за тебе и твоето семејство!

Здружението на граѓани за остварување и унапредување на човековите права, одржлив локален и рурален развој и прифаќање на културните различности “ЕДИНСТВО НА ЗАЕДНИЦИТЕ” од Скопје, денес продолжија со своите теренски активности во општина Ѓорче Петров и општина Бутел каде преку разговор и со делење на флаери ги повикуваа граѓаните на 15 јули да излезат и да го остварат своето право на глас.

Волонтерите од Здружението им порачаа на граѓаните:

-ТВОЈОТ ГЛАС ОДЛУЧУВА!

-ТИ ОДЛУЧУВАШ!

-НА 15ти ЈУЛИ ИЗЛЕЗИ И ГЛАСАЈ ЗА ПОДОБРА ИДНИНА, ЗА ТЕБЕ И ТВОЕТО СЕМЕЈСТВО!

-ИЗЛЕЗИ И ГЛАСАЈ!

-ЗА СЕБЕ, ЗА МАКЕДОНИЈА!

ЕУРО 2020

Македонија