среда, 8. декември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Здружение на глуви и наглуви лица „Тишина“: СДСМ и Мила Царовска им направија голема неправда на глувите лица

Здружение на глуви и наглуви лица „Тишина“: СДСМ и Мила Царовска им направија голема неправда на глувите лица

Здружението на глуви и наглуви Тишина Карпош на својот Фејсбук профил денеска сподели видео во кое велат дека се разочарани од СДСМ и Мила Царовска кон неправдата кон голема популација на глуви лица.

-ИЗБОРИ !!!

ПРАВАТА НА ГЛУВИТЕ ЛИЦА

Во животот секој има право на избор ова не важи само за лицата што слушаат, важи и за глувите лица во ова време на Избори сите политички партии ќе го бараат гласот на секој човек, ќе го бараат гласот на секое глуво лице секој може да биде симпатизер или да подржува некоја политичка партија или етничка припадност но, ова правило кај глувите Не Важи!

За правата на глувите нема политичка партија или Етничка припадност. Со ова видео сакам да го искажам Моето разочарување од СДСМ И Мила Царовска за неправдата кон Голема популација на глуви лица Без разлика на нивната политичка или етничка припадност. АКО НЕ СИ СДСМ НЕМА ДА ТЕ ФИНАНСИРАМЕ ???!!! Голема неправда е направена на Тишина, Гостивар, Дебар, Прилеп, Гевгелија, Куманово Ви порачувам да гласаме за тие што ќе ги задоволат Потребите на Партијата на Глувите. Да Нашата Партија, Нашата Боја е Партија на Глувите за Доброто на Глувите, а Не на Нивната политичка партија.

ВИ БЛАГОДАРАМ,

Најнови вести

Коронавирус