недела, 2. октомври 2022. Вести денес: 0
home Вести

Здравковски: Поради љубовџијата од Горни Милановац и Дојран, СДСМ ја уништува секоја светост

Здравковски: Поради љубовџијата од Горни Милановац и Дојран, СДСМ ја уништува секоја светост

Еден ден кога ќе остарете и ќе го видите пустошот околу Вас што сте го оставиле, ќе сфатите дека сме можеле да направиме нешто, но заради љубовџијата од Горни Милановац и Дојран, не сте смениле ништо што знаете дека е погрешно.

Од една страна ги имате декларациите на бугарскиот парламент со поддршка од БАН, од оваа страна имате љубовџија со рачето на градите што вика MERCU и ја уништува секоја светост…

#ПродолжувамеЗаОдбранаНаИсторијата

Коронавирус