петок, 15. октомври 2021. Вести денес: 208
home Вести

„Здравје, а не провизии!“ – Протест на градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерство за здравство

„Здравје, а не провизии!“ – Протест на градскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ пред Министерство за здравство

Градски Комитет на ВМРО-ДПМНЕ во 11:30 часот ќе се одржи протест пред Министерство за здравство под мотото „Здравје, а не провизија“.

Коронавирус