понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 48
home Вести

Законот за класифицирани информации пред Комисијата за европски прашања

Законот за класифицирани информации пред Комисијата за европски прашања

Во Собранието на Република Северна Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за европски прашања.

На дневен ред е Предлог закон за класифицирани информации, во второ читање

Коронавирус