понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 13
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Жаклина Пешевска од ВМРО-ДПМНЕ во хуманитарна акција

Жаклина Пешевска од ВМРО-ДПМНЕ во хуманитарна акција

Времето поминато дома, почитувајќи ги препораките може да се искористи во изработка на заштитни средства за оние на кој им е најпотребно. Јас и целото мое семејство Пешевски времето го поминуваме изработувајќи маски, капи и калци за нашите здравствени работници!

Фејсбук статус на Жаклина Пешевска од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус