петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Вести

Жаклина Пешевска на средба со граѓаните

Жаклина Пешевска на средба со граѓаните

ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ СО НАРОДОТ! ВЕЧЕРВА СРЕДБА СО ГРАЃАНИ ВО ТРУБАРЕВО, ЕРГЕЛЕ, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ИДРИЗОВО И ДРМА!

Вечерва заедно со претседателот на ОК Гази Баба Бобан Стефковски, претседателката на Унија на жени Гази Баба Дијана Илиевска, потпретседателот на ОК Гази Баба Игор Атанасовски и советникот Ристо Донев, оддржавме средба со граѓани во Трубарево, Ергеле, Гоце Делчев, Идризово и Дрма.

Граѓаните се разочарани од лагите на власта. Нема реализација на проекти, нема нови градинки, времето е застанато со промената на власта.

Доаѓаат промени на локалните избори!

Фејсбук статус на пратеничката од ВМРО-ДПМНЕ, Жаклина Пешевска

ПРАТЕНИЦИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ СО НАРОДОТ! ВЕЧЕРВА СРЕДБА СО ГРАЃАНИ ВО ТРУБАРЕВО, ЕРГЕЛЕ, ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ИДРИЗОВО И…

Posted by Жаклина Пешевска on Monday, May 10, 2021

Коронавирус