вторник, 26. мај 2020. Вести денес: 25
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Жаклина Пешевска до Павле Богоевски: На добар пат сте да станете судија

Жаклина Пешевска до Павле Богоевски: На добар пат сте да станете судија

Жаклина Пешевска му порача на Павле дека е на добар пат да стане судија.

-Сакав да ве гледам во очи кога се соочувате со одземање на имунитет. Ова е толку нечовечко, неколегијални. Многу ниско, премногу ниско, рече Пешевска.

Таа говореше и за нејзиното приведување и одземање имунитет, а на другите пратеници им посака никогаш тоа да не им се случи.

Коронавирус